fbpx

Felhasználás feltételei

Az oldalon található cikkek, táblázatok szellemi termékek, amelyek szerzői jogvédelem alatt állnak. A cikkekből részletek - pontos forrásmegjelöléssel (weboldal neve (turboforlife.hu), és  a  link)- külön engedély nélkül vihetőek. Az oldalak, táblázatok, cikkek egészének másolása kizárólag engedéllyel lehetséges. Ehhez vedd fel a kapcsolatot velünk (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Igyekszünk a lehető legjobb információt adni a felhasználóinknak, de a termékek beltartalmára vonatkozó, és nyilvánosan interneten hozzáférhető információk számos esetben nem elegendőek az általunk  megcélzott tájékoztatás színvonalához.  

Törekszünk az árak gyakori frissítésére, jelenleg általában naponta egyszer frissítjük az árakat. A rendszer "bejáratásának" időszakában a teljesen automatizált  árfrissítést még kockázatosnak tartjuk, de az automatizálás, és egyben a valós idejű árkövetés felé haladunk. Az esetleges pontatlanságok az árakban tehát annak tudható be, hogy az árváltozásokat még nem teljesen valós időben követjük le.

A weboldalon megadott információk  tájékoztató jellegűek. Ha bármi jobbító észrevételed van, vagy ha szeretnéd, hogy további terméket is vegyünk fel a katalógusba, akkor lépj velünk kapcsolatba itt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Semmilyen körülmények között nem vállalunk felelősséget a weboldal használatával vagy használatának lehetetlenségével kapcsolatos veszteségekért vagy károkért, ideértve, de nem kizárólagosan a közvetlen vagy közvetett velejáró vagy következményes károkat.

 

Árelemzésre kijelöltek (0)